Realisaties

Hieronder vindt u een overzicht van nieuwste realisaties voor onze klanten, binnen het domein waar wij actief in zijn, namelijk  montage, demontage, onderhoud of verhuis van logistieke magazijnsystemen. 

MDO & Rhinos Rugby Oudenaarde: a perfect match!

Geplaatst 29 nov. 2019 05:28 door Maarten Roman

Als trouwe sponsor van de Rhinos Rugby Oudenaarde kennen we bij MDO maar al te goed het belang van teamwork. Ook in onze onderneming is de basis van succes en geslaagde projecten terug te leiden naar de sterkte van ons team. Het is dan ook met veel plezier dat we op 15/12 de aftrap geven  voor de wedstrijd van de Black Rhinos tegen Dendermonde en hopen dat onze aanmoedigingen zullen leiden tot een overwinning van de Rhinos!


WIA: Creating a safer warehouse environment

Geplaatst 13 jun. 2019 07:03 door Admin MDO Techniek

WIA

Samen met onze verhuis -en softwareafdeling ontwikkelde MDO Techniek een innovatieve methode voor het inspecteren van opslagsystemen in uw magazijnen. De Warehouse Inspection Application (WIA) is een tool die u in staat stelt om zelf inspecties uit te voeren met behulp van een mobiele app en om eventuele defecten en herstellingen te beheren via een webapplicatie. Daarnaast biedt WIA een volledige digitale inventarisatie van de opslagsystemen en de verschillende componenten in uw magazijn en zelfs van de stock van beschikbare reserveonderdelen. Op deze manier speelt u kort op de bal en voorkomt u gevaarlijke situaties. Benieuwd hoe WIA de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in uw magazijn kan verbeteren? Bekijk snel het onderstaand filmpje en raadpleeg onze brochure!
Alweer een tevreden klant!

Geplaatst 17 apr. 2019 05:18 door Admin MDO Techniek   [ 17 apr. 2019 05:19 bijgewerkt ]

Onder het toeziend oog van de MDO consultants werd een traditioneel statisch legbordenmagazijn ondergebracht in een geautomatiseerde lift. Ieder onderdeel werd door onze monteurs gecodeerd, gemeten en geteld en op de meest optimale plaats weggelegd. Door de inhoud van het magazijn te digitaliseren en te implementeren in de software van de lift zet men een hele stap vooruit wat betreft picking en inventarisatie. Aangezien iedere beweging van eender welk onderdeel geregistreerd wordt door scanning blijft de voorraad correct. Zeker niet te verwaarlozen is de gemaakte winst in vierkante meters. 

Vernieuwd VCA-attest

Geplaatst 20 feb. 2019 05:14 door Admin MDO Techniek

MDO Techniek is al sinds 2007 VCA-gecertificeerd en voldoet alvast tot 2022 aan de nieuwe eisen gesteld in de VCA voor montage-demontage, onderhoud en verhuizen van statische en dynamische logistieke systemen! Meer weten over het VCA-label? https://www.besacc-vca.be/nl/content/vca-info

VCA-attest MDO Techniek

Demontage/montage van liftsystemen

Geplaatst 25 jan. 2019 06:10 door Admin MDO TechniekHeel handig en plaatsbesparend zijn de modulaire liftsystemen voor stockage van allerhande onderdelen, tools, ijzerwaren enz… MDO plaatst, demonteert, verplaatst deze liftsystemen van A tot Z waarbij ook de volledige configuratie en indeling van de liften wordt aangepakt. Verhuizen van een traditioneel onderdelenmagazijn naar een revolutionair liftsysteem? MDO realiseert dit van begin tot einde. Ieder onderdeeltje wordt benoemd, gelabeld met een barcode, opgemeten en ingedeeld in de juiste lade en de meest optimale volume inname.

MDO Techniek groeit verder met behulp van nieuwe technologieën!

Geplaatst 21 dec. 2018 05:42 door Admin MDO Techniek   [ 21 dec. 2018 06:02 bijgewerkt ]Inrichten nieuw magazijn

Geplaatst 14 dec. 2018 02:56 door Admin MDO Techniek   [ 14 dec. 2018 03:06 bijgewerkt ]


Magazijninrichting


Hoe een volledig lege nieuwbouw loods in Turnhout door MDO omgetuned wordt naar een multifunctionele ruimte waar iedere vierkante meter benut wordt. Samen met onze klant BITO werd  dit magazijn optimaal ingedeeld met 9 meter hoge rekken, goed voor ruim 4500 palletplaatsen. Stijl en kaderbescherming werden geplaatst om de klant te vrijwaren van grote aanrijdschade. Roosters en backstops voorkomen neervallende palletten zodat de medewerkers in alle veiligheid kunnen werken. We zijn terecht fier op het resultaat van 4 weken mooie arbeid !!! 

Uw magazijn uitbreiden?

Geplaatst 31 aug. 2018 01:07 door Admin MDO Techniek   [ 31 aug. 2018 01:15 bijgewerkt ]

platform


De volledige vloeroppervlakte ingenomen in jullie logistiek magazijn? MDO is perfect in staat hier een mouw aan te passen. Platformen in meerdere verdiepen met heel wat extra m² als gevolg. Snel, netjes en correct geplaatst en afgewerkt. Uw magazijn krijgt er een extra dimensie bij!

Jaarlijks verlof 2018

Geplaatst 23 jul. 2018 01:10 door Admin MDO Techniek   [ 23 jul. 2018 01:11 bijgewerkt ]

Beste klant/leverancier:

Van maandag 23/07 tot en met woensdag 15/08 is MDO techniek met jaarlijks verlof. 
Voor dringende zaken kan u ons wel bereiken via info@mdotechniek.be of via ons hoofdnummer op +32 9 269 06 88.

Wij wensen iedereen alvast een prettig verlof.

vakantie

Plaatsen van volautomatische apotheekrobots

Geplaatst 8 jun. 2018 03:13 door Maarten Roman   [ 8 jun. 2018 03:19 bijgewerkt ]

MDO plaatst sinds kort ook robots in de farmaceutische sector, dit in opdracht van de fabrikant Meditech. Een bijkomende uitdaging voor het team van MDO in de boeiende evolutie naar volautomatisch goederenbeheer.

1-10 of 32